Oldalak

2014. május 29., csütörtök

Szokásos 100 BID-es picit nehezebben?

Üdv!

Megint elhoztam egy szokásos 100 BID-es csomagot (klikk a linkre), igaz előtte is licitáltam 2 db 100 BID-es-re ahol sajnos volt automata, szóval most picit buktam a dolgon. Legalább a 3.at olcsón elhoztam: 9 Ft-ért és 6 BID-ért. Sajnos számolni kell azzal, hogy nem mindig jó ugyan az a taktika. Az egyszerűnek tűnő aukciók, néha nehezek lesznek. Valamint ha a statisztikák szerint olcsón hozzák el azt ne felejtsük el, hogy más is látja! :-)

Erre jó az alábbi módszer: 
Ha kevés a kézi licitáló akkor érdemes először 1-2 licitet kézzel megindítani, ha esetleg van ott automata akkor ezáltal kiderül és nem 90 vagy még több BID megy kárba, hanem csak 6-12 ami sokkal jobb, ha pedig nincs automata akkor nyerünk és örülünk. Viszont meg van a hátránya, hogy csak akkor használható ha kevés kézi licitáló van (1-2 ember), ami elég ritka eset. (Az emberek szeretnek kézzel licitálni, amit meg is értek, viszont kevésbé hatásos).

Remélem az elkövetkező időben jobban megválogatom a technikáimat, ahogy azt is remélem, hogy sikerült tanulni az esetemből mert ez nagyon hasznos lehet kezdőknek!

Köszi, hogy elolvastátok!

Szép napot és jó hétvégét!