Oldalak

2012. július 23., hétfő

Pizza


 Mindenki imádja és saját magára szabhatja a feltétet, ha otthon csinálod! Azt tudom tanácsolni a házi pizzák készítése előtt hogy a gyors fagyasztott tésztákat és pizzákat kerüljük el messzire. Egy saját pizza sokkal jobb ízű és sokkal több élményt is ad. Igaz a tészta gyártásban még én is újoncnak számítok és még kísérletezek hogyan legyen jó a pizza tészta. A hétvégén megpróbáltam 50% finomlisztből és 50% réteslisztből csinálni a tésztát és meg voltam vele elégedve. A tésztába még került természetesen élesztő, só és pár olasz fűszer amit szeretünk. A feltét az pedig teljesen adja magát. Szerintünk az ilyen feltét a legjobb: pizzakrém, sonka, bacon, kukorica, paradicsom és természetesen sok sok sajt mert abból sosem elég. Meg is nézhetitek mi sült ki belőle:


Nagyon guszta lett és az íze is tökéletes! Mellesleg nem kerül annyiba mint ha rendeltük volna. Egyszóval jó pizzázást mindenkinek és sok szerencsét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése