- 500 g spagetti tészta
- 1/2 üveg szójaszósz
- só
- káposzta
- répa
- hagyma
- (wok)
Főzzük ki forró vízben (1-2 csipet sóval) a spagettitésztát. A wokban egy kevés olajon pirítsuk meg 1 nagyobb fej felaprított vöröshagymát, részelt káposztát, pár szelet répát. Ha megpirultak a zöldségek akkor a tüzet a legalacsonyabb állásra tesszük (akár le is húzhatjuk ideiglenesen a tűzről) és beletesszük a fél kg kifőzött spagetti tésztát, majd hozzáadunk fél üvegnyi szójaszószt. (Szójaszószt a Lidlben szoktam venni és Chin-Su-nak hívják és 250ml-es) Ha ráöntöttük egyenletesen a tésztára akkor alacsony lángon pirítsuk a wokban sűrűn átkavarva kb. 10-15 percig. (Gyorsan érdemes kavarni ha nem akarjuk hogy odaégjen, esetleg rossz íze legyen) Készen is vagyunk jó étvágyat hozzá!