Oldalak

2012. július 16., hétfő

Csokoládé

 Sokan nem tudják hogy a csokoládénak több jó hatása van mint rossz. Le kell szögezni hogy a csokoládé rossz tulajdonságai szinte bármilyen ételre ráhúzhatók. Itt is a mennyiség számít inkább, hogy mennyit eszik az ember belőle. Ha nem eszünk sokat belőle akkor inkább a jótékony hatások zajlanak le csak; vagyis lassítja az öregedési folyamatokat, javítja az agyi működést és koncentrációt, fokozza a zsírégetést, frissességet és jó közérzetet biztosít számunka, s emellett csökkenti a depressziót! Biztosan sokunknak mondták érettségi vagy egyéb vizsga előtt hogy együnk meg pár szem szőlőcukrot vagy csokit, emlékeztek? Na, pont ezért is ajánlották anno hogy jobban teljesítsünk a megpróbáltatásokon. Remélem mostantól tudatosabban fogjátok enni a csokoládét. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése