Oldalak

2012. július 13., péntek

Hajnövesztés

Sokak vagyunk úgy hogy elég lassan nő a hajunk ezért szeretnék bemutatni pár terméket amivel gyorsíthatunk a folyamaton.

Első termékünk amit szeretnénk figyelmetekbe ajánlani az a Ricinus olaj:

Már sok országban bizonyítottan hatásos a haj és szempilla növesztéshez, eredetileg hashajtóként használják. Gyógyszertárban olcsón beszerezhető, egy fiolával kb. 200 ft körül mozog és az elég 2-3 alkalomra a haj hosszától és sűrűségétől függően. Gyengéden kell belemasszírozni a hajba és a fejbőrbe, aztán törölközőbe csavarni a hajunkat és rajtahagyni negyed órát-fél órát. A ricinus olaj a haj puhaságán is javíthat ezért különösen ajánlott.



Második ajánlat a legtöbb drogériában olcsón beszerezhető tabletta, avagy a Sörélesztő:

Ára olyan 600-1000 ft körül mozog és étkezések előtt kell bevenni napi 2x-3x. Mivel egy flakonban 100-150 db tabletta van ezért meglepően sokáig kitart és így olcsónak számít a termék.


Végül utolsó sorban jöhet egy olcsó sampon fajta, vagyis a Tojás sampon:

Ebből a Kallos terméket tudom ajánlani. E fajta tojás sampon főként száraz hajra ajánlott de nyugodtan használhatjátok bármilyen típusú hajra. Első használat után is tudott meglepetést okozni a kellemes illatával és a hatásával. Főként a 100 forintos boltokban és a drogériákban szerezhető be 300-500 ft-ért az 1 literes kiszerelés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése