Oldalak

2012. szeptember 27., csütörtök

Pandastart.com



 Felregisztráltam egy újabb online pénzkeresős oldalra hát ha ez beválik. A pontrandszere egészen egyedi és sokkal több hirdetést is lehet megnézni. A pontok értéke a reklámoktól és regisztráltaktól függően változik. Az oldal ismertsége egyre inkább növekszik, már többmint 50ezer regisztrált van. A szinteken is kapunk pontokat, vagyis ha alánk regisztrál valaki azért is meg ha az alán regisztrált alá is regisztrál valaki. Ezt hívják szinteknek. Vagyis hozzunk fel egy példát. Tegyük fel hogy napi 100 pontot szedek össze és 100 embert hívok meg. A 100 emberből 50 folyamatosan dolgozni fog és meghívnak még 100 embert akik napi 100 pontot keresnek. Vagyis ha az alámregisztráltak után kapok 50%-ot és ők is napi 100 pontot kapnak akkor az 50x50=2500 pontot kapok és ez még csak az első szint. Ha az a 50 ember meghív fejenként 10 embert akkor már +500 fővel nőtt a 2.szint. Tehát ha valakinek ez összejön irgalmatlan mennyiségű pontot tud szerezni, ami bevételhez is juttathatja. Már ha ki is fizetik az illetőnek. Úgy tűnik ez egy jó oldal remélem kifizetik és akkor bővítem az alám regisztráltak számát. Egy kis pénz mindig jól jön az embernek, főleg egy ilyen drága világban ahol szinte még a levegő is pénzbe kerül.

Bevallom őszintén még a mai napig nem találtam meg a rendes internetes pénzkeresési módszert de remélem előbb-utóbb mgtalálom és megoszthatom veletek hogy ti is egy kis mellék jövedelemhez jussatok.

Szeretnék elnézést kérni hogy nem blogoltam mostanában de sajnos nem nagyon van kinek. Nincsenek még rendszeres olvasóim mit nagyon sajnálok hiszen értetek írok.